Tattersall van Valad naar Caisson

Steven Tattersall , afkomstig van Valad Property Group waar hij werkzaam was als European Fund Manager, is deze maand benoemd tot Chairman van de Caisson Investment Management Group. Steven's focus zal met name liggen op het gebied van equity raising ten behoeve van nieuw te lanceren fondsen.

Tattersall: "De mogelijkheid om op dit moment in de vastgoed cyclus strategisch betrokken te zijn bij een vastgoed investment management organisatie is bijzonder uitdagend. Caisson heeft enorm potentieel en ik zie de komende vijf jaar als een perfecte tijd om een hoogwaardige investment management groep te ontwikkelen."

Tattersall heeft meer dan 35 jaar werkervaring en een zeer uitgebreid netwerk in de vastgoed sector. Na ruim 20 jaar werkzaam geweest te zijn in de makelaardij, vastgoedontwikkeling- en belegging, was Steven vanaf 1995 werkzaam bij The iO Group, waar hij samen met John Sims aan de basis stond van de groei van deze specialistische multi-let industrial asset management organisatie. The iO Group werd in 2005 gekocht door Teesland en vervolgens in 2007 door Valad Property Group. Tattersall was betrokken bij de lancering van alle UK- en Europese multi-let industrial fondsen van The iO Group met een totale waarde van ruim €2 mrd.

Het hoofdkantoor van Caisson Investment Management is gevestigd in Londen en heeft eerder dit jaar een kantoor in Amsterdam geopend.



Reacties


Laatste nieuws