Amvest start verkoop woningen Tuinstede

Ontwikkelaar en belegger Amvest start met de verkoop van de 110 woningen van het complex TuinStede gelegen in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw West. Het appartementencomplex staat aan de Maassluisstraat/Rijswijkstraat/Loosduinenstraat. Het gebouw heeft 35 verschillende woningtypen waarvan er zaterdag een aantal te bezichtigen zijn.

TuinStede bestaat uit 98 appartementen en 12 stadswoningen die verdeeld zijn over 5 woonlagen. De appartementen variëren in oppervlakte van 77 m2 tot 130 m2. De stadwoningen hebben een oppervlakte van 139 m2 en zijn in split-level gebouwd. TuinStede heeft een gemeenschappelijke binnentuin en een inpandige garage met een fietsenstalling en een privé parkeerplaats. Omdat het gebouw vijf verschillende entrees heeft, komen er per verdieping maximaal zes woningen op uit.

De woningen zijn volledig afgewerkt. Het merendeel bestaat uit drie- en vierkamerappartementen maar TuinStede biedt ook enkele tweekamerappartementen. Naast het gebruik van de binnentuin heeft elk appartement of stadswoning een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of loggia. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 240.000 v.o.n. Meer informatie vindt u op www.tuinstede.nl.



Reacties


Laatste nieuws