RealNext start met nieuw zoekplatform voor commercieel vastgoed

Vanaf vandaag kunnen vastgoedadviseurs gebruik maken van het nieuwe zoekplatform van Stichting RealNext dat meer gebruiksgemak biedt en grotere online vindbaarheid.  

Monique Blank, directeur van Stichting Realnext: "Het nieuwe platform biedt meer gebruiksgemak, zal de online vindbaarheid van de deelnemende vastgoedadviseurs verder vergroten en alle historische data worden veilig opgeslagen. RealNext kiest ervoor om niet te ‘scrapen’. Dat is de reden dat in de nieuwe zoekmachine niet al het aanbod van Nederland te vinden is. Daarentegen biedt RealNext kwalitatief wel het beste product en de beste oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze deelnemers. RealNext staat voor kwaliteit en transparantie."

Vernieuwingen
Een van de onderscheidende vernieuwingen is dat makelaars via het nieuwe platform niet alleen kunnen kijken welke organisaties er naar objecten hebben gekeken, maar ook precies kunnen zien naar welke aspecten ze hebben gekeken. Deze informatie is ook automatisch via de e-mail te ontvangen.

Annemarie Jorritsma, voorzitter van de Raad van Toezicht: "13 jaar geleden begonnen we met Stichting RealNext omdat vastgoedadviseurs de baas wilden blijven over hun eigen data en hun eigen online etalage.  Daarbij stonden drie begrippen centraal: transparantie, innovatie en kostenefficiëntie. RealNext is een stichting zonder winstoogmerk en alle opbrengsten worden geïnvesteerd in het product. In die jaren is RealNext uitgegroeid tot het samenwerkingsverband van toonaangevende vastgoedadviseurs. Een samenwerkingsverband dat er voor en door vastgoedadviseurs is. Het afgelopen jaar is er door het hele team heel hard gewerkt aan het nieuwe zoekplatform. Vandaag gaan we met elkaar een nieuwe fase in. Een fase waarin we onze drie beloften opnieuw gaan waarmaken."

Samenwerking intensiveren
"Nu de nieuwe zoekmachine er staat, zullen we de komende tijd gebruiken om vanuit RealNext de samenwerking hechter te maken. Binnen Realnext willen we met elkaar meer dan ooit kennis en ideeën uitwisselen. Met die input kunnen we het platform verder voeden en door ontwikkelen", aldus Monique Blank.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022