Cliënten van jubilerende RechtStaete gedagvaard met taart van Huize van Wely

Relaties van RechtStaete ontvingen vanochtend een dagvaarding als begeleiding van een prachtige Huize van Wely taart. Het was de opmaat voor de viering van het derde lustrum van het Amsterdamse vastgoedadvocaten- en belastingadvieskantoor.

Frank van Buuren, advocaat en een van de oprichters van RechtStaete daarover: “Ons derde lustrum, dat is toch een feestje waard! In de voorbije 15 jaar heeft RechtStaete haar plaats in de vastgoedmarkt veroverd en hebben marktpartijen de weg naar RechtStaete gevonden. Om in de stijl van ons vakgebied te blijven, hebben we ervoor gekozen deze dagvaardingen te versturen. Het is feest, dus dan hoeft het allemaal niet zo serieus. Dat we in ons vak dagelijks te maken hebben met serieuze zaken, maakt het des te leuker om eens een gebbetje te maken. Ik denk dat onze relaties dit wel kunnen waarderen, helemaal omdat er een kwaliteitstaart van Van Wely bij geleverd wordt. Wij zetten onze relaties graag in het zonnetje, want zij zijn net zo belangrijk voor ons succes als de medewerkers!”

Eerste niche kantoor in vastgoed
RechtStaete was in 2001 het eerste gespecialiseerde niche kantoor op het gebied van vastgoed. Uitgangspunt hierbij is de geïntegreerde juridische en fiscale dienstverlening aan partijen die actief zijn op de commerciële vastgoedmarkt zoals investeerders, projectontwikkelaars, aannemers, overheden, banken en vermogende particulieren. Het kantoor is in vijftien jaar uitgegroeid tot een bedrijf met in totaal 21 werknemers, waaronder acht advocaten, twee advocaten-belastingkundigen en vier fiscalisten. Frank van Buuren, Charles van Rijckevorsel en – iets later – Ton Oostenrijk zijn feitelijk de founders van RechtStaete. Reacties


Laatste nieuws