Chalet Group sluit nieuwe huurdeals

Belegger Chalet Group van de vermogende investeerder Marcel Boekhoorn heeft met vijf partijen in de regio Rotterdam/Gouda nieuwe huurovereenkomsten gesloten. Het betreft drie verlengingen van huidige huurovereenkomsten, één nieuwe huurovereenkomst en één huurovereenkomst ten behoeve van extra gehuurde kantoorruimte. Chalet Group werd bij twee transacties geadviseerd door Heren2, bij de drie andere transacties door Jones Lang LaSalle.

Met ingang van 1 juli is Chalet Group een huurverlenging overeengekomen met Hampden Insurance. Hampden Insurance is gevestigd in gebouw Trias I aan de K.P. van de Mandelelaan 90 in Rotterdam en huurt hier ca. 665 m² kantoorruimte. Chalet Group werd bij deze transactie geadviseerd door Heren2. De huurovereenkomst met Spring Architecten is verlengd met ingang van 1 februari 2010. Spring Architecten huurt ca. 964 m² kantoorruimte in Gebouw Weena aan het Weena Zuid 10-178 in Rotterdam. Met Silverside B.V. wordt de lopende huurovereenkomst verlengd met ingang van 1 augustus 2011. Silverside B.V. huurt ca. 196 m² kantoorruimte in gebouw Mercator III aan de Tielweg 30 in Gouda. Chalet Group werd bij deze twee huurverlengingen geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

Met ingang van 1 juli 2010 is tussen Chalet Group en Vanderwal & Joosten een nieuwe overeenkomst afgesloten voor de huur van ca. 460 m² kantoorruimte in gebouw Trias I aan de K.P. van de Mandelelaan 90 te Rotterdam. Chalet Group werd hierbij geadviseerd door Heren2. Verhuur van extra kantoorruimte aan Nimbuzz en Vanderwal & Joosten B.V. Vanwege de groei van de organisatie huurt Nimbuzz met ingang van 1 september 2010 ca. 392 m² extra kantoorruimte in gebouw Braingate aan Rivium Boulevard 301 in Capelle aan den IJssel. De totaal gehuurde kantoorruimte komt hiermee op ca. 1200 m². Verhuurder Chalet Group werd bij deze transactie geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

-

Reacties