Vastgoedjournaal verloot gratis exemplaren van geactualiseerd handboek ‘Vastgoedexploitatie’ UPDATE: Loting gesloten

Wilt u ook in aanmerking komen voor een gratis exemplaar van ‘Vastgoedexploitatie’, de volledig geactualiseerde versie van het befaamde Handboek Vastgoedmanagement? Stuur ons een mailtje met daarin een korte motivatie waarom u het boek zou willen hebben. We verloten er vijf.

UPDATE 5/7: De loting is inmiddels gesloten.

‘Vastgoedexploitatie’ werd begin juni op de vastgoedbeurs Provada feestelijk gelanceerd. Dit boek is een initiatief van Mariëlle Wieman, directeur van NeVaP en Maarten Vermeulen, Managing Director van RICS Europe, Russia & CIS.

Verplichte kost
Naast studieboek is het een belangrijk naslagwerk voor professionals in de vastgoed- en facility management sector en verplichte kost voor studenten en docenten in het hoger onderwijs. Het borduurt voort op de voorloper Handboek Vastgoedmanagement dat in 2010 het licht zag en sindsdien uitgroeide tot één van de best verkochte managementboeken van Nederland.

Het bijna 500 pagina’s tellende ‘Vastgoedexploitatie’ biedt een compleet en actueel overzicht van het vakgebied vastgoedexploitatie dat continu in ontwikkeling is. De rode draad door het boek wordt gevormd door het acquisitie-, het exploitatie- en het dispositieproces. Daarbij wordt onder andere de rol van de vastgoedmanagement organisatie (VMO) beschreven. Ook de exploitatie van specifieke vastgoedcategorieën komt aan bod, zoals zorgvastgoed, parkeergarages en logistiek vastgoed.

Jaren vooruit
“Het is heel bijzonder dat de uitgever (Noordhoff Uitgevers) ons gevraagd heeft om een nieuwe editie te schrijven van het Handbouw Vastgoedmanagement. Sinds het jaar dat het boek uitkwam, in 2010, hebben zich veel nieuwe ontwikkelingen in de vastgoedsector voorgedaan. Daarom zijn er nieuwe hoofdstukken aan toegevoegd zoals over Internationale wet- en regelgeving, Veiligheid, Leegstand en Transformatie, Gastvrijheid, Leegstandbeheer, Studentenhuisvesting, Onderwijsvastgoed en Hotelvastgoed. Met ‘Vastgoedexploitatie’ kan de sector weer jaren vooruit”, zegt Mariëlle Wieman in een toelichting.

‘Vastgoedexploitatie’ is geschreven door gerenommeerde senior vastgoedprofessionals, voornamelijk leden van NeVaP en/of RICS. De hoofd- en eindredactie bestaat, net als bij Handboek Vastgoedmanagement, uit Maarten Vermeulen, Managing Director van RICS Europe, Russia & CIS en Mariëlle Wieman, directeur van NeVaP. Het boek wordt van harte aanbevolen door de brancheorganisaties Aedes, IVBN, Vastgoed Belang en VGM NL alsmede door het Landelijk Opleidingsoverleg Vastgoed & Makelaardij en diverse Facility Management opleidingen.

Vastgoedexploitatie, Maarten Vermeulen, Mariëlle Wieman, ISBN 978-9001-83262-9 1e editie 2016 |Noordhoff Uitgevers |490 pagina’s | € 51,50

Reacties