Top 100 Netwerkers 2010 nu online!

Vastgoedjournaal presenteert vandaag haar geheel vernieuwde Top 100 van de beste netwerkers in de Nederlandse vastgoedsector. De nieuwe Top 100 telt stuk voor stuk vastgoedprofessionals die zich onderscheiden door een uitzonderlijk netwerk in de sector.

Opvallend in de vernieuwde Top 100 Netwerkers is de nummer 1 positie van René Buck, directeur en oprichter van Buck Consultants International, tevens de hoogst genoteerde adviseur in de lijst. Door zijn jarenlange niet aflatende ijver om zijn gezicht te laten zien op de belangrijkste vastgoedevenementen in binnen en buitenland maar ook door zijn talloze dagvoorzitterschappen heeft hij het inhoudelijk netwerken tot ware kunst verheven. In een commentaar tegenover Vastgoedjournaal laat Buck weten de benoeming als ‘beste netwerker' zeer te begroeten. "Ik ben er blij mee dat ik de lijst aanvoer. Tegelijk wil ik benadrukken dat bij mij het netwerken niet moet worden gezien als netwerken op zichzelf maar dat we het altijd doen in het belang van onze klanten."

De lijst met alle overige netwerkers in de Top 100 kunt u HIER integraal inzien op VJ Profs. Log vandaag regelmatig in op onze site om de update van de profielen van de netwerkers te kunnen lezen. Nog geen lid? Klik HIER.



Reacties


Laatste nieuws