Blauwhoed ontwikkelt betaalbare woningen Back2theWoods in Kerckebosch Zeist

Blauwhoed gaat in de wijk Kerckebosch in Zeist 18 rug-aan-rugwoningen in een bosrijke omgeving ontwikkelen in het project Back2theWoods.

Daartoe ondertekenden Blauwhoed en de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch op 7 juni de ontwikkelingsovereenkomst. Klunder is verantwoordelijk voor het ontwerp van het project en Bots Bouwgroep neemt de realisatie op zich. Back2theWoods bestaat zoasl gezegd uit 18 grondgebonden woningen die rug aan rug gelegen zijn. Hierdoor profiteren de woningen maximaal van de bosrijke omgeving en bieden ze veel verschillende doelgroepen een unieke manier van wonen. Met indicatieprijzen vanaf € 210.000 V.O.N. zijn de woningen voor veel mensen bereikbaar.

Back2theWoods zal komen te liggen in de buurt van de Bosgaarde, naast de 23 eengezinswoningen die Blauwhoed in 2015 realiseerde in nieuwbouwproject Booming!. Voor Booming! was destijds zeer veel belangstelling, het project werd dan ook in zeer korte tijd verkocht en gerealiseerd.

Nieuwe kans voor betaalbaar wonen
“We zijn blij dat we opnieuw een bijdrage mogen leveren aan de wijkvernieuwing van Kerckebosch. Met Back2theWoods geven we de vele belangstellenden van Booming! een nieuwe kans om betaalbaar te wonen in een bosrijke omgeving.” vertelt ontwikkelingsmanager Pascal Schreur over het project. De verkoop van Back2theWoods start naar verwachting na de zomer.

Wijkvernieuwing Kerckebosch
Back2theWoods is onderdeel van nieuwbouwontwikkeling Kerckebosch Zeist. Gemeente Zeist en woningcorporatie Seyster Veste werken samen bij deze wijkvernieuwing. Voor de uitvoering richtten zij de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op. Blauwhoed draagt met Back2theWoods en Booming bij aan de vernieuwing van de wijk.  



Reacties


Laatste nieuws