Financiering Rabobank laat Realmark–OSRE Group sneller groeien

Rabobank Amsterdam voorziet Realmark-OSRE Group, specialist op het gebied van digitale vastgoedmarketing, van extra financiering. Daarmee is de organisatie in staat om sneller vorm te geven aan verdere groei, innovatie en productontwikkeling.  

Realmark-OSRE Group ontwikkelt specialistische software die zorgt voor een volledige digitalisering van het commerciële proces van verkoop en verhuur. Opdrachtgevers zijn vastgoedontwikkelaars en -beheerders, woningcorporaties, makelaars en beleggers. Realmark-OSRE Group bedient onder meer Amvest, Chalet Group en Savills.

Digitale transitie in vastgoedsector
CEO Steven van Randwijck van Realmark-OSRE: “Onze software zorgt voor een digitale transitie in de vastgoedsector, die we met deze financiering kunnen versnellen. Het geeft ons de brandstof om verder vorm te geven aan groei, productontwikkeling en innovatie. We proberen onze opdrachtgevers altijd te voorzien van producten die hun verwachtingen overtreffen en zijn voortdurend op zoek naar toptalent dat een bijdrage kan leveren aan ons team.” Robbert Buijs, medeoprichter en CFO: “Rabobank Amsterdam is veel meer dan een financier. Het is echt een partner in business, die begrijpt wat wij doen en waar we heen willen. We vinden elkaar in de ambitie om optimaal groeipotentieel te realiseren door een gerichte allocatie van middelen.”

Game changer
Eelco Gelauff, adjunct-directeur Corporate Banking van Rabobank Amsterdam: “Realmark-OSRE Group heeft een proven trackrecord en een enorm potentieel om de markt verder te gaan veroveren en veranderen. Wij committeren ons graag aan deze Amsterdamse ondernemers met internationale ambitie. Steven van Randwijck en zijn team hebben laten zien echte game changers te zijn met een heldere visie. Zij zullen de komende jaren nog vaak van zich laten horen.”

Foto betreft het team van Realmark-OSRE Group op de Provada vastgoedbeurs vorie week. Lees meer op www.realmark.nl en op www.osre.nl

Reacties
Dossier Realmark-OSRE Group

Vastgoedsector: luister naar de consument

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in het verkoop- & verhuurproces is de digitalisering. In een wereld die digitaal al lange tijd in beweging is, blijft de vastgoedsector nog altijd vasthouden aan een traditionele visie op het verkoop & verhuurproces. Maar is het niet de klant die koning is? Een bijdrage van Stefan de Kock van OSRE.