Startup OfficeShow rekent af met dure papieren brochures van vastgoedpanden

De Utrechtse startup OfficeShow is bezig met een opmars in de vastgoedsector door de introductie van haar nieuwe online marketingoplossing voor commercieel vastgoed.

De startup heeft een technologie ontwikkeld waarbij het eenvoudig websites maakt met een unieke .nl domeinnaam voor individuele commerciële vastgoedpanden. Aan de achterkant is een lead generator ingebouwd waarmee dagelijks geautomatiseerd de zakelijke leads worden aangeleverd bij de klanten.

Vaarwel gezegd
OfficeShow is nog maar net opgericht maar geniet nu al grote belangstelling uit de vastgoedwereld. Al voor haar officiële lancering tijdens de Provada, maken Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Savills gebruik van deze innovatie. Deze makelaarskantoren hebben definitief vaarwel gezegd tegen de ouderwetse brochure en hebben nu rond de 250 interactieve digitale brochures online staan.

Uitbreiding in Europa
De startup zal zich komend jaar gaan richten op professionele Nederlandse vastgoedeigenaren en bedrijfsmakelaars. Vanwege de schaalbaarheid van het product is het niet ondenkbaar dat OfficeShow haar activiteiten de komende tijd zal uitbreiden in Europa.  

Op de foto links Gerrit ter Braake van OfficeShow en rechts Mans Vroom van Savills

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special