Hurks gaat samenwerking aan met Reasult

Hurks vastgoedontwikkeling is gestart met het verder professionaliseren van het rekenen en het managen van haar vastgoedprojecten. Zo zijn Hurks en Reasult een overeenkomst met elkaar aangegaan. Met de aanschaf van de modules Reaforce en Reafinance is het voor Hurks mogelijk om zowel op project- als op portefeuilleniveau de financiële toekomst van Hurks vastgoedprojecten beter te forecasten en te analyseren.

Dat meldt het bedrijf Reasult aan Vastgoedjournaal. De implementatie van Reasult's oplossingen zal Hurks ondersteuning opleveren bij het financiële projectmanagement alsmede bij het doorrekenen van haalbaarheidsanalyses. Het uniform kunnen doorrekenen van projecten en risico's levert meer transparantie en rendement op.

In een commentaar zegt directeur Erik Leijten van Hurks vastgoedontwikkeling: "Als professionele ontwikkelaar zijn wij continu op zoek naar optimalisatie van de organisatie. Met deze samenwerking verwachten wij in Reasult een goede partner te hebben gevonden en zien wij de samenwerking met vol vertrouwen tegemoet".

Managing Director Bert Spronk, Reasult: "Het is voor ons een plezierige uitdaging om bij een professioneel bedrijf als Hurks vastgoedontwikkeling onze oplossingen in te zetten ten behoeve van het optimaliseren van processen rondom haalbaarheid, financiële projectbewaking en managementrapportages. In de samenwerking met Hurks komen onze kennis en ervaring op het gebied van software én vastgoedontwikkeling prima tot hun recht."

Reacties