Nieuw product maakt dure borgstelling of bankgarantie voor huurders overbodig

Savéon komt de vastgoedmarkt tegemoet met een nieuw en innovatief concept, waarmee volgens hen (ver)huren nooit meer hetzelfde wordt. Voor nieuwe en bestaande panden en woningen, en voor zowel commercieel- als residentieel vastgoed, is het niet langer noodzaak een kostbare borgstelling of bankgarantie af te geven.

Het bedrijf brengt daarvoor een bijzondere borgverzekering op de Nederlandse markt, waarbij met een lage jaarlijkse premie de gewenste garantie wordt geboden. De verhuurder (eigenaar, belegger, beheerder) is hiermee verzekerd van uitbetaling en behaalt hierdoor met zekerheid het gewenste rendement. De huurder kan de borgverzekering direct online aanvragen, en biedt de verhuurder een absolute garantie, bij zowel nieuwe- als lopende huurcontracten. Zo biedt de borgverzekering een retailer direct meer liquiditeit, en de nieuwe bewoner de mogelijkheid om direct met inrichten van de woning te beginnen.

Eén van Nederlands grootste institutionele beleggers heeft inmiddels toegezegd de borgverzekering van Savéon in hun huurcontracten voor woningen en winkels als garantstelling op te gaan nemen.

Binnenkort geeft Saveon meer informatie prijs over de gemaakte keuze voor de borgverzekering door gespecialiseerde vastgoedvermogensbeheerders en - beleggers. Meer is te vinden op www.saveon.nl

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021