Kom als VJ-lezer met korting naar het FIABCI-evenement

FIABCI heeft speciaal voor VJ-lezers een korting van €10 per kaartje in het leven geroepen voor haar volgende evenement, inclusief diner, op donderdag 23 juni. Deze middag worden er een aantal bijzondere projecten in de gemeente Maassluis bezocht en maakt u kennis met Lely, woonwijk Wilgenrijk en een bijzondere ontwikkeling.

In Maassluis is onder andere Lely gevestigd, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor de agrarische sector en in het bijzonder melkrobots. Ook het vastgoed van Lely is buitengewoon indrukwekkend. In 2014 opende Koningin Maxima de nieuwe Lely Campus. Met een dubbel BREEAM Outstanding label is dit een van de meest vooruitstrevende bedrijfscomplexen in Nederland.

Direct naast het bijzondere bedrijvencomplex is er een andere bijzondere vastgoedontwikkeling gaande. Op de oude testvelden van de agrarische machines wordt op dit moment een woongebied ontwikkeld. Wilgenrijk ontwikkelt hier het ruim opgezette Wilgenrijk. Een ontwikkeling van 1750 huizen.

Meer informatie over het programma en de mogelijkheden om u met korting aan te melden vindt u hier.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021