Hoor alles over de teloorgang van V&D en de daaruit voortvloeiende kansen

V&D was een gigantische systeemretailer en slaat nu grote gaten in het retaillandschap. Wat rest zijn legio vragen over de redenen waarom V&D is omgevallen en het speelveld van de vastgoedeigenaren in dit proces. Volg tijdens de Provada het seminar Dag V&D! En nu… voor de laatste ins en outs.

De vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) organiseert tijdens de Provada op woensdag 8 juni 2016 van 13.30-14.30 uur in zaal E103 het voor iedere (vastgoed)liefhebber interessante seminar Dag V&D! En nu… Vastgoedeigenaars: pionnen of koninginnen?

Aan het woord
Hanneke De Coninck-Smolders (advocaat en één van de curatoren van V&D), Brigit Gerritse (directeur van de Nederlandse Raad van Winkelcentra) en Inge van Kemenade (directeur van Topshelf) informeren u tijdens dit seminar over de teloorgang van V&D en de kansen die daaruit voortvloeien. U krijgt inzicht in de redenen waarom V&D is omgevallen en wat het speelveld van de vastgoedeigenaren in dit proces is. Het seminar wordt voorgezeten door Jorine de Soet, eigenaar van KIR, Kordaat in Ruimte.

Voor wie?
Het seminar is in eerste instantie voor DWIRE-leden, maar bij voldoende beschikbaarheid zijn ook niet-DWIRE-leden, dames en heren, van harte welkom. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier of via de website van DWIRE.

Het seminar wordt mede mogelijk gemaakt door de Advocaten van Van Riet

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special