AllFixed voegt nog eens 50.000 m2 toe aan beheerportefeuille

In april maakte AllFixed Property Management bekend dat er maar liefst 42 panden met een omvang van 160.000 m2 aan de bestaande beheerportefeuille werden toegevoegd. Nu komen daar nog eens 5 panden bij met een gezamenlijke omvang van 50.000 m2.

Michael van Lotringen, commercieel directeur van AllFixed Property Management: “WhiteWood, de eigenaar van de panden, heeft aangegeven in Nederland een beleggingsportefeuille van een half miljard na te streven. Het is daarbij de intentie het beheer consequent aan AllFixed Property Management uit te besteden. Het merendeel van de huidige portefeuille bevindt zich in de randstad. De vijf laatst aangekochte panden staan zelfs allemaal in Amsterdam.”

Hij vervolgt: “De objecten lopen qua omvang, kwaliteit en mogelijkheden sterk uiteen. Er zitten commerciële objecten bij die het best getransformeerd kunnen worden naar woningen, maar ook enkele mooie herontwikkelingsobjecten. Op korte termijn zullen diverse objecten worden afgestoten om geld vrij te spelen voor nieuwe aankopen in Nederland. Ondertussen is de focus van AllFixed Property Management erop gericht om de portefeuille waar nodig nieuw leven in te blazen. De look & feel sterk te verbeteren en het vastgoed te verduurzamen.”

“Onze expertise op het gebied van energiemanagement zullen wij ook zeker op deze beide portefeuilles loslaten”, zegt Van Lotringen. “Daar is nog een wereld te winnen als het om het verduurzamen van de panden gaat. Wie weet zitten er objecten tussen waar wij de elektrische laadpunten van dochter AllFixed Green Energy goed kunnen renderen.”

AllFixed Property Management verzorgt zowel het administratieve-, bouwkundige- als commerciële beheer over de objecten.

Foto: Herculusplein in Utrecht

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021