Jansma vertrekt bij Bouwfonds Property Development

Ir. Louis Jansma, directeur van Bouwfonds Property Development (BPD) in België, verlaat Bouwfonds per 1 november van dit jaar. Hij was de afgelopen vijf jaar voor Bouwfonds Property Development verantwoordelijk voor de projectontwikkeling in België en Luxemburg. BPD gaat de komende jaren focussen op groei in Frankrijk en Duitsland. De activiteiten in België zullen niet verder worden uitgebouwd.

Vanwege dit veranderde perspectief heeft Louis Jansma aangegeven in België verder te zullen gaan als zelfstandig projectontwikkelaar. Sinds 1 juli is ir. Jos Franck, directeur International van BPD, verantwoordelijk voor de lopende projecten in België. Inner City Property Concept, de nieuwe onderneming van Louis Jansma, richt zich hoofdzakelijk op binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Helpen bij de ontwikkeling van creatieve en duurzame bouwprojecten die bijdragen tot een betere levenskwaliteit in het stedelijk weefsel is de opzet van Inner City Property Concept.

Jansma heeft ruim 20 jaar bij Bouwfonds gewerkt, waarvan 16 jaar als directeur van regiokantoor Zuid. In die periode heeft hij aan de wieg gestaan van diverse vernieuwende gebiedsontwikkelingen zoals Brandevoort in Helmond en Haverleij in Den Bosch. In België was hij onder meer verantwoordelijk voor het binnenstedelijke herontwikkelingsproject Het Clarenhof in Mechelen en voor projecten in Brussel, Ukkel en Hoei.



Reacties


Laatste nieuws