GVT koopt complex van 35.000m2 in Tilburg

Op bedrijventerrein Loven aan de Jules Verneweg in Tilburg heeft GVT Group of Companies een bedrijfscomplex gekocht. Het complex, voorheen in gebruik door FrieslandCampina, omvat 7.2 hectare grond met in totaal circa 35.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte. DTZ Zadelhoff initieerde deze transactie en adviseerde GVT Group bij de aankoop. Na verwerving blijft DTZ Zadelhoff als adviseur en verhurend/verkopend makelaar van GVT Group verbonden aan dit project.

GVT Group of Companies is een logistiek dienstverlener, bestaande uit onder andere de werkmaatschappijen Barge Terminal Tilburg en Rail Terminal Tilburg. GVT Group heeft het complex gekocht vanwege de strategische ligging ten opzichte van het snelwegennet, Barge Terminal Tilburg en de uitbreiding van haar rail terminalactiviteiten op hetzelfde bedrijventerrein. Medio 2011 wordt ook de nieuwe barge terminal aan de uitbreidingslocatie Vossenberg West II geopend. Hiervoor heeft GVT onlangs een overeenkomst gesloten met de gemeente Tilburg.

GVT werd in 1957 opgericht door de eerste generatie van het familiebedrijf. In de afgelopen decennia maakte GVT veel ontwikkelingen door; vooral de jaren tachtig en negentig stonden in het teken van verregaande professionalisering. GVT groeide al snel uit tot een allround transportpartner, die inmiddels passende antwoorden kan geven op de meest uiteenlopende transportvraagstukken.

 

Reacties