Weten wanneer u horecavastgoed moet aanschaffen of juist verkopen?

Horecavastgoed is een bijzondere tak van de vastgoedbranche. Op dit moment is horeca, op een goede plek, een prima alternatief voor winkelbeleggingen. Horeca is voor u als belegger namelijk de ondersteuning van het (wankele) winkelaanbod doordat goede horeca inspirerend en uitnodigend werkt voor het recreatief winkelen.

Het is daarom ook op een aantal punten een goede invulling van de leegstaande winkelpanden. De juiste invulling van de horecapanden wordt steeds belangrijker in stads- en wijkcentra. Om hier meer over te leren kunt u volgende week op 11 mei via de VJ Academie de opleiding Succesvol beleggen in horecavastgoed bijwonen.

Tijdens de opleiding zal aandacht zijn voor het beoordelen van de formules/concepten, maar ook de huur en verhuur van de panden in relatie met de aankoop daarvan (waardering). Door de verandering van de winkelconcepten, horeca met retail en retail met horeca, is het van belang om aandacht te besteden aan deze opmars van bijzondere concepten en dat ook juridisch op de juiste wijze te beoordelen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden komen de diverse soorten horecavastgoed aan het licht met de daarbij behorende valkuilen, tips, trucs en aspecten bij aan- en verkoop en huur en verhuur.

Wilt u meer weten over deze opleiding? Alle informatie vindt u hier.

U kunt ook uw kennis bijspijkeren over allerlei andere vastgoedonderwerpen. Neem een kijkje in het opleidingsaanbod van de VJ Academie en mix en match diverse opleidingen en cursussen voor interessante kortingen. Reacties


Laatste nieuws