Duurzame trends en ontwikkelingen voor de komende 10 jaar vanuit het eindgebruikersperspectief

Gezondheid in gebouwen is één van de belangrijkste duurzaamheidsthema's van dit moment. Het thema heeft de potentie een enorme impact te genereren op de performance van organisatie en gebouw. Tot op heden worden deze mogelijkheden nog niet ten volle benut.

Op woensdag 18 mei 2016 vindt het DGBC Seminar Gezondheid in Gebouwen in 2025 plaats in het HagaZiekenhuis. Tijdens het seminar worden de trends en ontwikkelingen besproken voor de komende tien jaar vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

DGBC wil een substantiële bijdrage leveren aan het verbeteren van gezondheid binnen gebouwen. Niet voor niets heeft DGBC eind 2015 het rapport Gezondheid, Welzijn en Productiviteit in Kantoren gepubliceerd, de Nederlandse versie van het onderzoek van WorldGBC. Het seminar vormt hier een strategisch vervolg op. Het seminar wordt mede mogelijk gemaakt door het HagaZiekenhuis en VolkerWessels. 

Deelname (ter waarde van €150) is exclusief en kosteloos voor DGBC-Participanten en genodigden van het consortium VolkerWesselsHaga. 

Heeft u interesse om deel te nemen, maar bent u geen DGBC-Participant of genodigde van het consortium VolkerWesselsHaga? Stuurt u dan een mailtje naar events@dgbc.nl. 

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u hier.



Reacties


Laatste nieuws