Drie NH Hotels en een KNVB Campus, BOAG zet zich er voor in

BOAG kan weer twee bijzondere projecten op haar naam schrijven. Zo zijn zij betrokken geweest bij de monumentale renovatie van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. En ook zorgen zij mede voor de realisatie van de nieuwe KNVB Campus.

Op 7 april opende NH in Amsterdam maar liefst drie hotels. Als voornaamste locatie en hotel werd daarbij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky ‘heropend’ na een periode waarin het niet gesloten is geweest, maar waarin het hotel wel is verbouwd voor circa €38 miljoen.

In opdracht van de huidige eigenaar AXA real estate heeft BOAG medio 2013 ten behoeve van de aankoop het beoogde renovatieplan en het bestaande complex financieel en technisch beoordeeld. Vervolgens heeft BOAG in de afgelopen jaren erop toegezien dat de monumentale renovatie conform de afspraken en op een optimale wijze plaatsvond.

KNVB Campus
Verder is Boag ook betrokken bij het project van de KNVB. Op het terrein van de KNVB in Zeist wordt sinds februari 2015 druk gebouwd aan de KNVB Campus, waarbij nieuwe moderne faciliteiten om te trainen, een spelershotel, een Trainingscentrum en een nieuw Sportmedisch Centrum de basis vormen. Behalve de nieuwe gebouwen moet de KNVB Campus een ontmoetingsplek worden waar spelers, trainers, wetenschappers en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten.

BOAG is betrokken bij het projectmanagement en directievoering van het nieuw te bouwen Trainingscentrum en spelershotel. Het Traingingscentrum wordt in juli opgeleverd en zal in september in gebruik worden genomen.

Bekijk het filmpje voor een eerste impressie:

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022