Nieuw concept DENIM+ huurt in Bussum

Aan de Nassaulaan 2 in Bussum, waar voorheen Nieuwenhuis Mode gehuisvest was, heeft DENIM+ deze week haar deuren geopend. Dit nieuwe winkelconcept beslaat 500 m². DENIM+ heeft denim en fashion, maar ook schoenen en accessoires van diverse merken voor dames en heren in het assortiment. Met ruim 220 m² G-Star Raw op de eerste verdieping is DENIM+ de grootste G-Star dealer van midden-Nederland. DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie op namens Nieuwenhuis Mode, de verhuurder en voormalig gebruiker van het gebouw.

Bij een grondige verbouwing zijn zoveel mogelijk de oude kenmerken van het pand terug gebracht. Het resultaat is een lichte winkel met een mix van authentieke elementen en ruwe materialen als staal, hout en beton. Een zwarte wand met witte neon tekst staat in mooi contrast met het wit in de winkel en is een enorme eyecatcher.

De collectie wisselt elke twee tot vier weken en ieder seizoen worden verrassende merken aan het assortiment toegevoegd. Deze merken worden onder andere verkocht bij DENIM+:
G-Star Raw, Scotch & Soda, Maison Scotch, Kuyichi, Blue Blood, J.C.Rags, PME Jeans, Hilfiger Denim, Goosecraft, Cast Iron, Modström, Nümph, Converse, Supertrash Stenim, American Vintage, Bjorn Borg, Love from Australia, Dept Denim Department, Fab Bags.

 



Reacties


Laatste nieuws