DWIRE zoekt kandidaten voor Vastgoedvrouw van het jaar

Voor de 4e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE op 25 november 2010 in SugarCity in Halfweg zal de jury bekend maken wie de Award - Vastgoedvrouw 2010 - zal ontvangen.

Iedereen die vrouw is én werkzaam is in de vastgoedsector kan een kandidaat voordragen die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt en minimaal één jaar werkzaam is in het vastgoed. Nominaties dienen tussen 1 september en 15 oktober via de website van DWIRE - www.dwire.nl - aangemeld te worden.

Een jury, bestaande uit Marlon Huysmans directeur Sustainability OVG en winnaar Vastgoedvrouw 2009, Hilde Blank directeur BVR, Jeannette Dijkman directeur Real Estate Publishers en Annemieke Boiten asset manager maatschappelijk vastgoed van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, zal begin november uit de inzendingen een shortlist van drie nominaties selecteren. Tussen 28 oktober en 11 november 2010 kunnen vervolgens DWIRE-leden en ook niet-leden die werkzaam zijn in het vastgoed, hun stem uitbrengen op de genomineerde finalisten.

DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen werkzaam in de (commerciële) vastgoedsector. Het netwerk is opgericht in juni 2007 en telt inmiddels meer dan 455 leden. Er worden activiteiten georganiseerd om bij te praten, informatie uit te wisselen, presentaties bij te wonen, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen. Het lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega's te ontmoeten.



Reacties


Laatste nieuws