Realisatie The Sting in De Weiert van start

In opdracht van Stichting Spoorwegpensioenfonds is UPIV | Uw Partner In Vastgoed in nauwe samenwerking met Becomfy gestart met de realisatie van een nieuwe 1600 m2 grote vestiging voor The Sting in winkelcentrum De Weiert in Emmen.

Het betreft de herontwikkeling van een voormalige modewinkel en de daarboven gelegen en reeds enige tijd leegstaande voormalige bioscoop, gesitueerd op de hoek Picassopassage/Monetpassage. Bij opening in het tweede kwartaal van 2011 heeft The Sting de beschikking over een winkel met een omvang van ca. 1600 m², verdeeld over 2 lagen. Het betreft een relocatie, de huidige vestiging (650 m²) aan de Picassopassage in De Weiert zal opnieuw worden ingevuld. 

De positie van winkelcentrum De Weiert binnen het centrum van Emmen zal zich de komende jaren verder manifesteren. Zo zal Dierenpark Emmen (Noorderdierenpark), met jaarlijks ca. 1,2 miljoen bezoekers een belangrijke publiekstrekker, worden verplaatst naar een locatie tegenover De Weiert. Tevens wordt het parkeeraanbod rond De Weiert fors uitgebreid, nog dit jaar zal de gemeente een onder het Willinkplein gelegen parkeergarage in gebruik nemen (370 plaatsen). Deze garage ligt direct naast De Weiert.

Alle betrokken partijen nog eens op een rij:
Opdrachtgever: Stichting Spoorwegpensioenfonds te Utrecht
Gedelegeerd ontwikkelaar & verhuur: UPIV | Uw Partner In Vastgoed te Maarssen
Directievoering: Becomfy te Reeuwijk
Architect: FAME Architectuur & Stedenbouw te Zwolle
Constructeur: Bartels Ingenieursbureau te Zwijndrecht
Bouwkundig aannemer: Buursema Bouwbedrijf te Erm
Installateur: De Groot Installatiegroep te Emmen



Reacties


Laatste nieuws