Nieuwe BOG zoekmachine ziet sterke groei aantal leden

De in november 2009 gestarte BOG zoekmachine www.debedrijfsmakelaar.nl ziet nu een sterke aanwas van het aantal leden. Volgens Bert Mulder van debedrijfsmakelaar.nl is dat vooral te danken aan "de representativiteit en de unieke combinatie die is gevonden met Vastgoedjournaal.nl, waardoor de professionele marktpartijen van elkaars aanbod op de hoogte blijven, maar nog veel belangrijker , door de unieke URL-link en de steeds hoger wordende ranking op Google. Ook de bezoekers cq. eindgebruikers weten de website te vinden. Een ideale combinatie blijkt in de praktijk!" Zo is kort geleden ook BAM Utiliteitsbouw lid geworden van de bedrijfsmakelaar.nl.

Een woordvoerder van BAM Utiliteitsbouw, één van de grootste bouwende ontwikkelaars van Nederland, over de aansluiting bij debedrijfsmakelaar.nl: "Niet alleen het grootste commerciële aanbod staat op deze site, maar tevens kunnen wij ook rechtstreeks inzien welke zoekprofielen er regelmatig worden aangemaakt op de site, welke voor ons interessant kunnen zijn voor ( toekomstige ) projecten. Naast het werken met bedrijfsmakelaars is dit een uitstekende aanvulling om onze marketingactiviteiten verder te ondersteunen."

Momenteel noteert www.debedrijfsmakelaar.nl maandelijks meer dan 40.000 unieke bezoekers. "Tevens noemen veel leden de aantrekkelijkheid van prijs in combinatie met de toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid ten opzichte van andere zoekmachines doorslaggevend. Een aantal leden - waaronder beleggers en vastgoedadviseurs - die zich onlangs hebben aangesloten zijn VDR Vastgoed, PNO vastgoed, Janssen Bedrijfsmakelaaars en Berg makelaardij", zegt Mulder. Hij demonstreert het succes van de BOG-zoekmachine met enkele andere uitspraken van de leden: "Hoe vaker een pand in jouw portefeuille wordt tegengekomen op goede websites, des te groter de kans op succes" en "tevens merken we vaak dat opdrachtgevers aangeven op meerdere sites zichtbaar te willen zijn". Ook: "niet alleen ons aanbod maar ook ons bedrijf komt dit ten goede, qua naamsbekendheid."

Voor meer informatie over de uitgebreide dienstverlening van debedrijfsmakelaar.nl, klik HIER. Een uitgebreid interview met Bert Mulder heeft eerder dit jaar ook op Vastgoedjournaal gestaan, dit artikel kunt u HIER lezen.

 

Reacties