Eurindustrial verhuurt in Venlo 5100 m2

Het logistieke vastgoedfonds Eurindustrial heeft circa 4350 m² bedrijfsruimte en 750 m² kantoorruimte gelegen aan de Marco Poloweg 14 in Venlo verhuurd aan Euro-Tyre. Euro-Tyre is reeds gevestigd in het naburige object en heeft de extra bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd vanwege de groei van haar organisatie. De twee partijen zijn een langjarig huurcontract overeengekomen. CB Richard Ellis trad op als adviseur van Eurindustrial. DTZ Zadelhoff adviseerde Euro-Tyre.

Het bijbehorende buitenterrein met een omvang van circa 20.000 m² is niet bij deze transactie inbegrepen, hiervoor wordt nog gezocht naar een permanente invulling.

Het verhuurde object ligt op het logistieke bedrijventerrein Venlo Trade Port West dat zich kenmerkt door de aanwezigheid van bekende logistieke dienstverleners zoals DHL, UPS, Geodis en DSV. Deze zijn hier onder meer gevestigd vanwege de goede bereikbaarheid, het terrein ligt direct aan de A67 en op korte afstand van de A73.

Eurindustrial is een onafhankelijke vastgoedbeleggingsmaatschappij die investeert in logistiek vastgoed in Nederland. Euro-Tyre is een internationaal opererende groothandel voor personenwagenbanden.



Reacties


Laatste nieuws