Jan Siemons begint bij Buck Consultants International

Jan Siemons (47) gaat per 1 september aanstaande aan de slag bij Buck Consultants International als managing partner. Bij Buck Consultants International gaat hij de advisering uitbreiden aan bedrijven met (internationale) bedrijfshuisvestingsvraagstukken en de strategische on-dersteuning van steden en regio's in binnen- en buitenland m.b.t. hun vestigingsklimaat en promotiestrategie.

Jan Siemons werkte de afgelopen 16 jaren bij Ernst & Young als partner, waar hij verant-woordelijk was voor vastgoedvraagstukken, met de nadruk op locatiekeuze-advisering.

"Met zijn brede expertise en internationale netwerk past Jan prima bij de groeiambities van Buck Consultants International. In ons vastgoedwerk adviseren we eindgebruikers, projectontwik-kelaars, beleggers en overheden. Het adviseren van eindgebruikers waar in Nederland en in Europa bedrijven het beste hun nieuwe kantoor, fabriek of distributiecentrum kunnen vestigen is een belangrijke kernactiviteit van Buck Consultants International. Dat is het terrein waarop Jan zich met name gaat richten", aldus drs. René Buck, directeur Buck Consultants International.

Jan Siemons geeft als commentaar op zijn overstap: "Buck Consultants Inter-national is in Europa één van de leidende vastgoedadviesbureaus op het gebied van locatie-keuze en marketing van steden en regio's met een track record dat uniek is. Ik vind het een geweldige uitdaging die activiteiten verder uit te breiden".

Buck Consultants International is een economisch-, vastgoed- en logistiek onderzoeks- en adviesbureau, met 65 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Brussel, Londen, Parijs, Milaan, Madrid, Frankfurt en New York. Uit een recent onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam/USP blijkt dat Buck Consultants International de beste reputatie heeft van alle vastgoedadviesbureaus in Nederland.

Reacties