Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars sluit samenwerkingsverband met Couwenberg en Hofmans

Het nieuwe vastgoedbedrijf Ten Brinke CoHof bestaat uit een duo actieve young professionals met een kostbaar netwerk in het vastgoed. Bestuursleden Jessy Couwenberg en Johan Hofmans hebben medio 2015 de eerste contacten gelegd en al snel volgde het plan om met Tonny Gerritsen, directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars, de joint venture Ten Brinke CoHof op te starten.

Vastgoedontwikkeling in Zuid-Nederland

“Met een sterke vertegenwoordiging in Zuid-Nederland, ambiëren wij met een frisse blik iedere vastgoedontwikkeling in deze regio”, vertelt Johan Hofmans enthousiast. De combinatie van lokale marktkennis en een flexibele platte organisatie zorgt ervoor dat Ten Brinke CoHof snel kan inspelen op ontwikkelingen in de markt. Couwenberg en Hofmans kennen de lokale en regionale markt en weten waar de mogelijkheden liggen.

Samenwerking
Jessy Couwenberg geeft aan dat de verbondenheid met Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars voor hun een meerwaarde is. “De complementaire samenwerking vanuit de diverse invalshoeken en solide netwerken maken samenwerkingsverband Ten Brinke Cohof bijzonder. Ons netwerk, de kennis van het ontwikkelingsproces en de ervaring in de bouw versterken elkaar.” “Wij weten wat de markt wil en passen daar onze producten en diensten continu op aan”, vult Tonny Gerritsen aan.

Toekomst Ten Brinke CoHof
Ten Brinke CoHof verwacht in het lopende kalenderjaar haar eerste projecten op te starten, waarbij het streven is om in 2017 meerdere nieuwbouwprojecten in uitvoering te hebben. De ontwikkelingen zijn te volgen op www.tenbrinke.com of via www.linkedin.com/company/ten-brinke.

 



Reacties


Laatste nieuws