OVG zoekt 12.500 m2 huurders voor de Haagsche Zwaan

Eind juli heeft ontwikkelaar OVG het 18.500 m2 grote kantoorgebouw De Haagsche Zwaan opgeleverd aan de Duitse koper Union Investment en hoofdhuurder Deloitte. Met het imposante gebouw- dat 12 meter over de Utrechtsebaan kraagt- is Den Haag een nieuw modern kantoorgebouw rijker. Voor 12.500 m2 worden nog andere huurders gezocht.

De Zwaan bestaat uit 20 verdiepingen. In totaal is het gebouw. 18.500 m2 vvo groot en heeft 237 parkeerplaatsen. De hoofdhuurder van de Haagsche Zwaan is Deloitte. ZZDP Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp.

"De bouw van de Haagsche Zwaan, dat aan de rand van de kantorenboulevard Beatrixkwartier ligt, is een aanwinst voor het kantorenaanbod in Den Haag en zal tevens een prachtige toegangspoort tot onze stad vormen", aldus Marnix Norder, wethouder bouwen en wonen in Den Haag bij de start van de bouw.

Naast de hoofdhuurder Deloitte is er nog ca.12.500 m2 aan kantoorruimte beschikbaar op de bovenste verdiepingen (9 t/m 20). Geïnteresseerde huurders kunnen zich melden bij OVG voor meer informatie. Ook is meer informatie te vinden op www.dehaagschezwaan.info.

Union Investment verwierf De Haagsche Zwaan in 2006 voor een van zijn open-ended vastgoedfondsen. Savills adviseerde Union Investment hierin. Naast De Haagsche Zwaan omvat de portefeuille van Union in Nederland de Rembrandttoren en het UN Studio gebouw, beiden gevestigd in Amsterdam, alsmede Aeroplaza, een deel van het Flight Forum Cluster in Eindhoven en het gebouw Las Palmas, OVG's hoofdkantoor in Rotterdam. De strategie van het bedrijf is het opbouwen van een portefeuille van hoge kwaliteit A-kantoorlocaties in Nederland.

Visser & Smit Bouw, een Volker Wessels onderneming, is verantwoordelijk voor de bouw van de Haagsche Zwaan.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021