Edwin Nijhof maakt overstap naar Straatman Koster advocaten

Per 11 januari 2016 is Edwin Nijhof als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Eerder was hij werkzaam te Den Haag op de sectie vastgoed van Wessel, Tideman & Sassen en als cassatieadvocaat bij Ekelmans & Meijer. Edwin is gespecialiseerd in het huurrecht.

Edwin studeerde in 2010 af aan de Universiteit Leiden (cum laude). De praktijk van Edwin bestaat uit het adviseren en procederen over huurrechtelijke kwesties zoals gebreken, renovatie, herontwikkeling en huurbeëindiging alsmede het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten. Edwin treedt daarbij op voor (institutionele) beleggers, pensioenfondsen, ontwikkelaars, beheerders, corporaties en retailers.

Straatman Koster advocaten is een gespecialiseerd nichekantoor op het gebied van vastgoedrecht, omgevingsrecht en aanbestedingsrecht, gevestigd in Rotterdam. Het kantoor maakt sinds haar oprichting in 2006 een sterke groei door en is betrokken bij diverse grootschalige en spraakmakende bouw- en ontwikkelingsprojecten. Met de komst van Edwin Nijhof wordt de huurrechtpraktijk van Straatman Koster verder versterkt.



Reacties


Laatste nieuws