Buiten kantoortijden chatten met makelaar

Het Arnhemse makelaarskantoor Strijbosch Thunnissen biedt sinds kort de mogelijkheid om zowel tijdens als buiten kantoortijden online te chatten met de makelaar.

"Met een maatschappij die zich steeds meer toespitst op een 24 uurs economie en een consument die overal haar informatie vandaan wil halen, is het een logische stap om deze chatservice aan te bieden" aldus Jacco Vogelaar van Strijbosch Thunnissen Makelaars. "Daarnaast past deze manier van informatievoorziening bij de manier waarop veel jongeren tegenwoordig communiceren. Zij groeien op met Hyves, MSN en Facebook en de drempel om met een makelaar contact op te nemen is voor hen op deze manier veel lager. Daar komt bij dat wij constant proberen om onze dienstverlening te verbeteren en dit past heel goed bij de pro-actieve houding van ons kantoor."

Het principe van de chat is vrij eenvoudig. Zodra bezoekers van de website www.stmakelaars.nl langer dan 30 seconden op de site zijn, wordt hen de vraag gesteld of ze wellicht ergens over geïnformeerd willen worden. De service wordt aangeboden zowel op werkdagen als in het weekend van 9.00 tot 23.00 uur. Tijdens kantooruren kan men uiteraard ook contact opnemen via telefoon, e-mail of langskomen op het kantoor aan de Sweerts de Landasstraat 27 te Arnhem.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021