Dag van het Vastgoedbeheer: Wat is goed asset management voor een woningcorporatie?

Het beheren van vastgoed gaat niet altijd van een leien dakje. Er komt zeker meer bij kijken dan alleen het beheren zelf. Er kunnen zich lastige vraagstukken afspelen bij vastgoedbeheer en het onderhoud. Hier wordt over gesproken op de Dag van het Vastgoedbeheer op 4 november. Tijdens dit congres worden oplossingen, inzichten en ervaringen aangeboden over strategisch asset management.

Belangrijke vragen waar u een antwoord op krijgt deze dag zijn bijvoorbeeld 'Wat zijn de nieuwste opvattingen over strategisch asset management en hoe kunt u die vertalen naar strategisch onderhoudsbeleid en meerjarenprestatiecontracten met leveranciers?', 'Hoe krijgt u ze zo flexibel dat uw assets duurzaam beantwoorden aan de veranderende vraag?' En 'Wat valt van aanpalende sectoren te leren (woningen versus scholen versus zorggebouwen versus maatschappelijk vastgoed versus commercieel vastgoed)?'

Dudok Wonen
Eén van de vijf sprekers van de middag is Harro Zanting, directeur/bestuurder Dudok Wonen. Hij behandelt tijdens zijn presentatie:
- Wat is goed asset management voor een woningcorporatie?
- De huidige visie op de voorraadloze woningcorporatie?
- Wat betekenen beheer- en wooncoöperaties voor het opdrachtgeverschap?
- Kunnen de bewoners zelf een opdrachtnemer selecteren, of zijn ze verplicht met die van de corporatie in zee te gaan?

Inmiddels hebben zich al verschillende woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeenten, beleggers, ontwikkelaars en financiers aangemeld. Ook u kunt hierbij zijn!

Meer informatie over de Dag van het Vastgoedbeheer vindt u hier. 



Reacties


Laatste nieuws