Nieuw leiderschap Jones Lang LaSalle Agency Team Amsterdam

 Jones Lang LaSalle meldt dat Martijn Smits (37) en Sander van Winterswijk (34) met ingang van 1 september 2010 de leiding van het Agency Team Amsterdam overnemen. Zij vervangen de huidige teamleaders Tammo Donker en Dennis Storms die de organisatie eind augustus verlaten. Helwin Teunissen, Martin Vos en Kees van Harten zullen Jones Lang LaSalle ook verlaten op de aangegeven datum.

Eric de Clercq Zubli, Managing Director van Jones Lang LaSalle Nederland: "Het doet mij bijzonder veel plezier dat Martijn Smits en Sander van Winterswijk in hun nieuwe functie als directeur de verantwoordelijkheid voor het Agency Team in Amsterdam op zich nemen. Daarnaast komt Bas Geijtenbeek terug naar Jones Lang LaSalle om het Amsterdamse Agency team verder te versterken op het gebied van logistics/industrial. Met dit team kunnen we prioriteit blijven geven aan hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten."

Martijn Smits studeerde Bedrijfsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werkte een aantal jaren in leidinggevende commerciële posities voordat hij in 2005 overstapte naar Jones Lang LaSalle.
Sander van Winterswijk studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Van 2002 tot 2004 werkte hij voor Jones Lang LaSalle in Utrecht. In 2004 ging van Winterswijk naar het Amsterdamse Agency team.

In 2007 kregen beiden in de functie van Associate Director de verantwoordelijkheid over een deel van het Amsterdamse Agency team.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021