Koning & Hartman verlengt huurcontract te Amsterdam

Koning & Hartman, leverancier van producten en diensten voor met name industriële, telecom-, kabel- en energie-infrastructuren, heeft haar huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Haarlerbergpark in Amsterdam Zuidoost verlengd. De langjarige verlenging - die werd afgesloten met Cisco Systems International B.V. - heeft betrekking op circa 2.100 m² kantoorruimte in River Building aan de Haarlerbergweg 21-23 alsmede 40 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

CB Richard Ellis trad in deze op als adviseur van Koning & Hartman. Jones Lang LaSalle was betrokken als adviseur van Cisco Systems International B.V.

Kantorencomplex Haarlerbergpark omvat in totaal circa 47.500 m² kantoorruimte. Deze grootschalige ontwikkeling ligt ten noorden van de A9 en dichtbij het toekomstige traject van de hogesnelheidslijn (Amsterdam - Utrecht - Duitsland) en NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA.
In de directe omgeving zijn vele financiële en zakelijke dienstverleners gevestigd evenals ICT- gerelateerde bedrijven.

Met 550 medewerkers werkt Koning & Hartman vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België) aan technologische oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021