De top- 5 mooiste stands op de PROVADA


PROVADA -  Waar er gister ‘slechts’ 6000 bezoekers waren, gaat de PROVADA vandaag boven de 10.000 met haar bezoekersaantal. Het loont om een stand te hebben en het is duidelijk dat sommige bedrijven een statement willen maken. Welke de mooiste stand is, dat is relatief. Wel kunnen wij een top 5 maken van de meest originele en opvallende voorbeelden. Geniet u mee?

5. Kroonenberg
De Kroonenberg stand is wat men mag verwachten van een kwalitatieve beheerder en ontwikkelaar. Het voelt alsof we op de PC lopen en elk moment de Louis Vuitton winkel kunnen tegenkomen. De stand is niet de allergrootste, maar ziet er picobello uit door de luxe uitstraling. Ook het team ziet er fris en uniform uit.


4. MVSA Architects

Wederom niet de allergrootste stand, maar het gaat bij de PROVADA om kwaliteit. De stand van MVSA ziet er verzorgd uit. In de ruimte staan verschillende maquettes van succesvolle of interessante projecten. Precies wat een architect moet laten zien! Er is geen fancy 3D of VR ervaring, maar tastbare projecten die van alle kanten bekeken kunnen worden.


3. Snippe
Groots uitpakken is mooi, maar dan blijft kwaliteit belangrijk. Snippe Projecten BV heeft een stand die dit combineert.
Groot, open en een beetje bombastisch, maar met speciale aandacht voor het succesvolle project Holland Park. Ook bij Snippe vindt u maquettes van speciale projecten. Een originele opzet omdat 50% van de ruimte wordt gebruikt voor één project.


2. Heijmans
Laten we voorop stellen dat Heijmans de meest indrukwekkende stand heeft. Waarom? Omdat het paradepaardje, de Heijmans One, pontificaal in de RAI aanwezig is. De eenpersoonswoning is van binnen te bezichtigen en de buitenwand fungeert als communicatiemiddel. Hier is een videoscherm waarop verschillende uitingen te vinden zijn. De absolute runner-up en waarschijnlijk voor velen de winnaar.


1. VORM
Indrukwekkender dan de aanwezigheid van een fysiek product zoals Heijmans dat heeft, is de creativiteit die gebruikt is bij de stand van VORM. Middels houten blokken is er een omgeving gecreëerd die zelfs in de meest stijve zakenman het kind naar boven haalt. Het laat zien dat VORM nadenkt over wat zij willen uitstralen en de creativiteit die het bedrijf bezit.

Zelf de visitekaartjes van VORM zijn een ‘honorable mention’ waard:
deze kaartjes kan men namelijk openvouwen. Middels een algoritme zijn er 4 uitingen mogelijk waarbij de vijfde vouw ervoor zorgt dat je weer terug bent bij het begin. Werkelijk waar briljant.  

Praat mee over dit onderwerp op Twitter via @Woningmarkt_NL!

 

 

 
 
 
 
 


Reacties


Laatste nieuws