OeverZaarijer architectuur en stedebouw breidt uit

De maatschap OeverZaaijer architectuur en stedebouw heeft deze week overeenstemming bereikt over een uitbreiding. Met ingang van 1 januari 2016 zullen de architecten John Bosch en Oresti Sarafopoulos toetreden tot de maatschap.

John Bosch is als architect-directeur al ruim 10 jaar werkzaam bij OeverZaaijer en heeft diverse spraakmakende projecten op zijn naam staan.

Oresti Sarafopoulos is momenteel werkzaam met een zelfstandig bureau, Sarafopoulos architects. Hij heeft met zijn bureau verschillende grote en kleine projecten in opdracht.

De maatschap OeverZaaijer architectuur en stedebouw zal vanaf 1 januari 2016 bestaan uit: Wouter Zaaijer, Chris Zwiers, John Bosch en Oresti Sarafopoulos. Samen met Cees den Ouden en Victor Frequin vormen zij het management team.

De uitbreiding van OeverZaaijer staat in het teken van herstel van de markt voor architecten bureaus. Na moeilijke jaren is 2015 een jaar waarin het bureau diverse nieuwe opdrachten heeft mogen verwerven. Verjonging, ook in de leiding, is een punt dat voor Wouter Zaaijer wezenlijk is voor de continuïteit van het bureau. Tevens geeft deze uitbreiding vertrouwen in de toekomst van het bureau. Met de bestaande en de nieuwe maten en alle medewerkers wil OeverZaaijer de dienstverlening aan haar klanten op het hoogste niveau houden.

OeverZaaijer is een all round architecten bureau met momenteel ruim 50 medewerkers. In Nederland (Amsterdam) en Curacao (eigen vestiging) heeft het bureau een sterke positie. Ook in andere landen is de nodige ervaring opgebouwd.


Reacties


Laatste nieuws