TOPdesk gaat door met huren bij Van der Vorm Vastgoed

Van der Vorm Vastgoed B.V. heeft overeenstemming bereikt met haar huurder TOPdesk voor de langdurige verlenging van de huidige huurovereenkomst voor een oppervlakte van 4.000 m² in de Torenhove te Delft.

Torenhove is een kantoortoren in Delft-Zuid met een totaal oppervlakte van circa 22.000 m². De kantoortoren beslaat 22 etages, waarbij recent de totale entreepartij inclusief entresol volledig is vernieuwd. Op de langere termijn zal Van der Vorm Vastgoed een stuk van de bovenste etages gaan herbestemmen met kleine wooneenheden. Deze ontwikkeling zal in eigen beheer worden uitgevoerd.

Met de verlenging van de huurovereenkomst met TOPdesk is de stabiele basis tussen huurder en verhuurder verstevigd en zal de samenwerking worden geoptimaliseerd. TOPdesk is een internationale top-5 speler op het gebied van servicemanagement software en is operationeel in 40 landen. De verlenging van de huurovereenkomst past binnen de strategie van TOPdesk om de langdurige relatie te bestendigen en de samenwerking tussen huurder en verhuurder te optimaliseren. De verhuur past binnen de strategie van Van der Vorm Vastgoed om in het kantoorpand een goede mix te bieden van grote kantoorhuurders in combinatie met leuke, creatieve (kleinere) initiatieven van lokale (jonge) ondernemers.

Van der Vorm Vastgoed werd in deze deal geadviseerd door CBRE. TOPdesk werd in deze deal begeleid door Rockstone .

Van der Vorm Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille.



Reacties


Laatste nieuws