CBRE Global Investors upgrade Heuvel Galerie

CBRE Global Investors Nederland heeft twee belangrijke stappen gezet in de upgrade van winkelcentrum de Heuvel Galerie in Eindhoven. Op vrijdag 15 mei is de vloer van de begane grond van het Forum-gedeelte dichtgelegd om een centraal plein te creëren. Ook vestigt zich hier een restaurantketen.

De heuvel galerie is met 45.000 vierkantemeter het grootste winkelcentrum in de portefeuille van het CBRE Dutch Retail Fund.

Grote plannen en grote namen
Het Forum gedeelte in het centrum bestaat uit drie winkellagen en tijdens de upgrade worden losse winkelunits op de begane grond met het souterrain en de verdieping gecombineerd tot grote anchor tenant units. Het nieuwe plein krijgt een internationale look-and-feel en alle winkelpuien worden vernieuwd en naar voren geplaatst. Aan het plein zijn al retailers als Hugo Boss, Guess, Supertrash, Elle en Costes gevestigd en hier worden nog twee winkelunits voor anchor tenants aan toegevoegd. Een daarvan is al verhuurd aan een internationale modeketen. 

Strategisch huurders kiezen
Het nieuwe restaurant van Vapiano komt ook aan het nieuwe Forum te liggen is het eerste in het zuiden van Nederland. Het restaurant is 1.100 m² groot, waarvan de meeste is gelegen op de eerste verdieping. Om de ruimte voor Vapiano te creëren, zijn drie winkelunits op de begane grond en eerste verdieping samengevoegd. 

Martijn Vlasveld, senior asset manager en leider van het upgradingsteam geeft hierbij aan: "Het upgraden van het Forum en het aantrekken van Vapiano past in de strategie om meer grote units voor internationale ketens te creëren. Eerder heeft H&M zijn winkel in de Heuvel al uitgebreid tot de grootste van Zuid-Nederland en met de nieuwe restaurants en retailers, voegen we extra beleving aan de Heuvel toe."

 

 



Reacties


Laatste nieuws