VIDEO van hypermodern gebouw The Edge op de Zuidas

The Edge won begin deze maand de Sustainable Leadership Award. Deze wereldwijd prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt en is een erkenning voor milieuvriendelijke, energie efficiënte en sociaal verantwoorde projecten binnen de vastgoedsector. Nu is The Edge, ontwikkelt door OVG Real Estate, een weelde van duurzaamheid.

Bekijk de ‘action-packed’ video van The Edge onderaan dit artikel.

Bedrijfspanden
Of we er nu werken of leven, we willen ons prettig en comfortabel in een ruimte voelen. In bedrijfspanden spelen flexibiliteit en rendabiliteit bovendien een uiterst belangrijke rol. Hoe flexibeler de gebouwentechniek op nieuwe eisen kan reageren en zich aan nieuwe technische ontwikkelingen kan aanpassen, des te eerder zal deze techniek renderen. Bovendien is met het oog op het toenemend milieubewustzijn en stijgende energiekosten, een gebouwmanagement vereist dat intelligente oplossingen voor efficiënt energieverbruik biedt.

The Edge overtreft alle verwachtingen en dat laten ze zien in deze video. Het lijkt op een spannende openingscene van een film, maar het is eigenlijk een tour door het multifunctionele gebouw.



Gaat het een beetje te snel? In deze video worden naganoeg alle facetten van The Edge besproken. En dat binnen vier minuten.

 



Reacties


Laatste nieuws