Kansen benutten in groeiende transformatiemarkt

Wat zijn de mogelijkheden van een bestaand pand met betrekking tot herbestemming? Het omgaan met bestaande objecten is niet eenvoudig. Dit geld zowel voor gebouwen met monumentale waarde als voor kantoren en maatschappelijk vastgoed. De transformatiemarkt groeit nog steeds, maar hoe moet zo’n transformatieproces aangepakt worden? 

Architectenbureau diederendirrix en Reynaers vertelen u tijdens De Dag van het Wonen graag meer over hun jarenlange ervaring met transformaties.

Projecten van formaat
Als architect en leverancier in een vroeg stadium samenwerken en (internationale) expertise uitwisselen, ontstaan mogelijkheden voor de ontwikkeling van vraaggerichte producten. Diederendirrix en Reynaers Aluminium zetten hun gezamenlijke kennis en ervaring in richting alle betrokken partijen bij het realiseren van transformatieprojecten van formaat. Denk aan: Nedinsco in Venlo, de Hangar, gebouw Anton en Internationale school Eindhoven en binnenkort de transformatie van Philips Lighting Eindhoven van kantoor- naar woonfunctie. 

Lezing Paul Diederen
Paul Diederen, architect van diederendirrix, geeft tijdens de themasessie uitleg over transformatie naar nieuwe woonomgevingen en hoe deze is gebaseerd op cijfers, kennis en kunde. De hamvraag: hoe geven we een gebouw een nieuwe betekenis?

Daarnaast gaat Diederen spreken over de mogelijkheden van naoorlogs vastgoed en of dit onderdeel kan worden van de geschiedenis en toekomst van een stad?

Ontmoet de expert
Wilt u meer weten over succesvol transformeren? Bent u bezig met een transformatieproject en heeft u een concrete vraag? Maak dan een afspraak met de experts van diederendirrix en Reynaers tijdens De Dag van het Wonen. Voor meer informatie, klik hier.



Reacties


Laatste nieuws