Booming! initiatief tot oplevering in anderhalf jaar

Deze week ontvangen in Zeist de laatste huiskopers in nieuwbouwproject Booming! hun sleutel. Dat is minder dan een jaar nadat de verkoop startte en krap anderhalf jaar nadat Blauwhoed het initiatief voor Booming! nam. Het project is ontwikkeld en gerealiseerd onder het BlueLiving-merk. Booming! bestaat uit 23 eengezinswoningen aan de rand van het bos, in de wijk Kerckebosch.

De eengezinswoningen van Booming! zijn gesitueerd aan de rand van het bos. De 23 woningen werden vorig jaar in zeer korte tijd verkocht. Kort daarop kon gelijk gestart worden met de bouw.

BlueLiving
Onder de naam BlueLiving werken Blauwhoed, More for You en Bots Bouwgroep samen in een integraal ontwerpproces met als doel een betere, slimmere en snellere manier van ontwikkelen vóór en mét klanten. Passend bij het BlueLiving-merk zijn alle woningen in Booming! alvast voor domotica geprepareerd en hadden de kopers veel verschillende mee-ontworpen uitbreidings- en indelingsopties. Hiervan hebben zij veel gebruik gemaakt, waardoor in een rijtje geen twee huizen er hetzelfde uit zien.

Slim en efficiënt ontwikkelproces
Het ontwikkelproces van BlueLiving, dat de ontwikkelpartners vanaf het eerste initiatief samen oppakken, maakt het mogelijk om deze grote keuzevrijheid te combineren met een snelle bouwtijd. De bouw is gedaan door middel van assemblage op de bouwplaats. 

Marc Nelen, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed: “Door het slimme en efficiënte ontwikkelproces met BlueLiving hebben we in Booming! klantgestuurd en in snel tempo huizen ontwikkeld, die precies aansluiten bij de wensen van mensen die graag in Kerckebosch willen wonen.”

Wijkvernieuwing Kerckebosch Zeist
Booming! wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Kerckebosch vernieuwt. De gemeente Zeist en woningcorporatie Seyster Veste werken samen met projectontwikkelaars zoals Blauwhoed aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk.

Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 800 - 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld, waaronder ten minste 45 prachtige vrije kavels. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Seyster Veste de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op.

 



Reacties


Laatste nieuws