VORM Collectief slaat eerste paal De Vrijmarkt in Utrecht

Op 28 april 2015 is de feestelijke eerste paal geslagen van het nieuwbouwproject De Vrijmarkt in Utrecht. Deze mijlpaal werd gevierd met kopers en alle betrokken partijen. De Vrijmarkt is gelegen in de nieuwe wijk Veemarkt en is het eerste project van VORM Collectief uit Papendrecht.

De Vrijmarkt
De Vrijmarkt is een zeer bijzonder project doordat het ontwikkeld is door middel van medeopdrachtgeverschap. De toekomstige bewoners zijn volledig betrokken geweest bij de ontwikkeling van de in totaal 50 eengezinswoningen. Onder begeleiding van VORM Collectief en Klunder Architecten kon men aan de hand van een ontwerpsessie rondom de thema’s architectuur en inrichting volledig bepalen hoe hun eigen woning eruit komt te zien. Ook wordt de inrichting van het binnenhof gezamenlijk bepaald. Door de samenwerking tussen VORM Collectief en de toekomstige bewoners van De Vrijmarkt is dit unieke project, waarvan geen woning hetzelfde is, in 4 maanden ontwikkeld. 

VORM Collectief
VORM Collectief is een onderdeel van VORM Ontwikkeling en begeleidt medeopdrachtgeverschap of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).  Hierdoor profiteren particuliere kopers van het leuke van zelfbouw en het prettige van seriematige bouw. Doordat alle noodzakelijke kennis onder een dak aanwezig is, wordt de ontwikkeltijd voor particuliere kopers aanzienlijk korter dan bij een regulier CPO-proces. 



Reacties


Laatste nieuws