Nu bij Building Business: thema-maanden

Het nieuwe jaar is van start en Building Business, hét platform voor woningmarktprofessionals, past haar redactionele formule (een beetje) aan. Iedere maand stellen wij, naast onze gebruikelijke berichtgeving, een thema centraal. Dat thema diepen we uit aan de hand van topinterviews met kopstukken uit de markt.

Naast de dagelijkse nieuwsberichten, achtergrondverhalen, analyes en interviews die u al van Building Business gewend bent, zoomen wij nu iedere maand in op een specifiek thema. 

Iedere maand staat een ander thema centraal, waarbij kopstukken uit de markt uitgebreid aan het woord komen over dat onderwerp. Zo is februari bij Building Business de maand van de woningmarkt. Met ondermeer topinterviews met Hedy van den Berk, bestuurder Havensteder, en BAM-CEO Rob van Wingerden. U vindt deze artikelen rechtsboven op onze website. 

En verder

In maart focust Building Business zich op de bestaande voorraad: renovatie/transformatie onderhoud. April is de maand van de projectontwikkeling. In mei blikken we vooruit op de Provada, in juli ligt de focus op corporaties en volkshuisvesting en in juli nemen we maatschappelijk- en zorgvastgoed onder de loep.

Natuurlijk blijft Building Business daarnaast iedere dag bij u in de inbox komen met een nieuwsbrief tjokvol niet te missen artikelen voor alle professionals in de woningmarkt. Houd ons in de gaten!

 



Reacties


Laatste nieuws