Bohemen presenteert wooneinland op Masters Of LXRY

Bohemen geeft de Nederlandse welgestelden een kans om in ons land een eiland te bezitten. Het gaat hier over een stuk grond van circa 20 hectare waar voor 4.000m2 vrij gebouwd mag worden. Het eiland genaamd Ossenwaard, oftewel Landgoed Ossenwaard, bevindt zich te midden van rivier de Lek, te Everdingen in Vianen. Bohemen presenteert speciaal voor de Masters Of LXRY 2014 een bijzondere maquette van het eiland.

Het eiland is al honderdvijftig jaar een stuk familie-erfgoed, maar Bohemen heeft het, in overeenstemming met de gemeente Vianen, mogelijk gemaakt op deze locatie vrij te bouwen. Het gaat om een 2 hectare groot privédomein, omringd door 20 hectare natuur. Het is dan ook het grootste eiland in Nederland waar men privé zou kunnen wonen. Er mag in eigen bouwstijl 4.000 m2 bebouwd worden met woningen, garages en stallen. Of het nu gaat om een moderne, klassieke of landelijke woonstijl. Daarnaast zijn er mogelijkheden om andere voorzieningen te realiseren zoals paardenbakken, zwembaden en aanlegsteigers.

Bohemen ontwikkelt, risicodragend, ruimte om te wonen, te werken en/of te winkelen. Hierbij ligt de focus op het vinden van meerwaarde: voor de gebruiker, mooiere en betere producten, voor de eigenaar een duurzame en waardevaste investering en voor de omgeving een aansprekende vormgeving alsmede een verbeterde leefbaarheid.Reacties


Laatste nieuws