Start verkoop woningen Soho District in Utrecht

Zaterdag 24 mei start gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de verkoop van de woningen uit de tweede fase van Soho District in Utrecht. Het aanbod omvat in totaal 44 woningen in de appartementengebouwen Coventry en Denman.

Soho District

Soho District Utrecht is een nieuw woon- en winkelgebied aan de Groeneweg in de wijk Lombok in Utrecht West. Het plan bestaat uit vier gebouwen met in totaal 139 nieuwbouwappartementen, privéparkeerplaatsen op een parkeerdek en diverse winkels, voorzieningen en mogelijk horeca. Op zaterdag 24 mei start de verkoop van de woningen in gebouw Coventry en gebouw Denman. Gebouw Coventry bestaat uit 32 appartementen en ligt aan een winkelplein. Het aanbod bestaat uit drie- en vier-kamerappartementen van 75 m² en 102 m². Op de begane grond van het gebouw wordt een commerciële plint gerealiseerd. Gebouw Denman ligt aan de Oude Rijn en omvat twaalf appartementen. Er zijn twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van 51 m² tot circa 134 m².

De prijzen van de appartementen variëren van € 141.000 tot € 335.000 v.o.n. en zijn inclusief privé-parkeerplaats (met uitzondering van de type D2, D3 en D4 appartementen). De bouw van gebouw Archer en Bridle is inmiddels gestart.



Reacties


Laatste nieuws