Even voorstellen: Nieuw redactielid Building Business

Building Business heeft een nieuwe vaste redacteur.  Anko Drentje werkt sinds mei 2014 bij Building Business als vastgoedjournalist en researcher. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn de bouw, woningmarkt en ruimtelijke ordening.

Voordat Anko bij Building Business kwam, werkte hij als onderzoeker / consultant, zowel in dienstverband bij onderzoeksbureau RIGO als zelfstandig. Op het gebied van woningmarkt, ruimtelijke ordening en bouweconomie hij heeft zich met zeer uiteenlopende vraagstukken beziggehouden voor verschillende opdrachtgevers.

Anko is afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft waar hij de Master Real Estate & Housing (RE&H) cum laude heeft afgerond. Hij is afgestudeerd op het Woningwaarderingsstelsel en heeft daarvoor een grootschalig kwantitatief onderzoek uitgevoerd bij onderzoeksinstituut OTB.

Naast zijn werkzaamheden voor Building Business is Anko werkzaam als freelance woningmarktonderzoeker en is hij hoofdredacteur van het VHV Bulletin.

Voor reacties, nieuwtjes en overleg, kunt Anko u bereiken op telefoonnummer 06 42 13 10 98. Of via de mail: anko@buildingbusiness.nl.



Reacties


Laatste nieuws