Achter de schermen op Dag van de Bouw

Op 24 mei aanstaande zal wederom de Dag van de Bouw worden georganiseerd. Veel aansprekende bouwprojecten worden dan opengesteld voor het publiek. Met groeiende bezoekersaantallen de afgelopen jaren, zal de Dag van de Bouw ook dit jaar op veel belangstelling kunnen rekenen.

Ook dit jaar wordt de Dag van de Bouw weer georganiseerd om het publiek een kijkje achter de schermen van de bouwplaats te gunnen. Door heel het land hebben 165 projecten zich aangemeld voor de Dag van de Bouw. Op 24 mei zijn deze projecten tussen 10.00 en 16.00 uur te bezichtigen. De Dag van de wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd.

Voorbeelden van projecten die opengesteld zijn voor bezichtiging zijn de A2 bij Maastricht, verzorging- en verpleeghuis Coendershof in Groningen, de nieuwbouw in Hoog Catherijne in Utrecht, de aanleg van de A4 tussen Delft en Schiedam en de nieuwbouw van 42 energieneutrale woningen in Zutphen. Een overzicht van alle 165 projecten is te vinden op de website van De Dag van de Bouw: www.dagvandebouw.nl. Het thema van dit jaar is ‘Kom kijken hoe wij het maken’.



Reacties


Laatste nieuws