Tussenstand Building Business Publieksprijs

Welke gemeente vindt u het best omgaan met stedelijke ontwikkeling? Om daar achter te komen heeft Building Business de Publieksprijs in het leven geroepen. Een peiling onder u, professional in vastgoed. U heeft al massaal gestemd, maar de einduitslag kan nog gemakkelijk worden beïnvloed: de stembus is nog twee weken open! 

Er zijn al honderden stemmen uitgebracht voor de Building Business Publieksprijs onder Gemeenten. Wij vroegen u: Welke gemeente wordt het meest gewaardeerd door projectontwikkelaars, architecten, corporaties en andere partijen die met gemeenten samenwerken in stedelijke ontwikkeling? Aan welke aspecten hecht de branche waarde in stedelijke ontwikkeling? Kortom: welke gemeente gaat het best om met stedelijke ontwikkeling?

Een week na het openen van de (online) stembus, komen wij tot de volgende top 10, waarin de onderlinge verschillen miniem zijn. En waarbij er flink wat gemeenten in de nek hijgen van de nummer 10. Er kan dus nog van alles gebeuren! De twee koplopers zijn, de elkaar immer fel beconcurrerende, Amsterdam en Rotterdam. Opvallende verschijningen in de lijst zijn Zaanstad en Leide. Utrecht, Tilburg, 's Hertogenbosch, Zwolle en Haarlemmermeer zijn net buiten de lijst gevallen. 

Voorlopige top 10 van gemeenten in stedelijke ontwikkeling:

1. Rotterdam

2. Amsterdam

3. Maastricht

4. Almere

5. Den Haag

6. Leeuwarden

7. Eindhoven

8. Leiden

9. Utrecht

10.Zaanstad 

Ook stemmen? Klik hier om uw voorkeur voor de beste gemeente in stedelijke ontwikkeling uit te spreken!



Reacties


Laatste nieuws