Regus, marktleider op het gebied van flexibele kantoor- en vergaderruimte, is op de laatste dag van de vastgoedbeurs PROVADA verkozen tot winnaar van de Gouden Kompas van Troostwijk Real Estate. Eduard Schaepman, directeur van Regus Benelux, nam de prijs, het Gouden Kompas in ontvangst op de bomvolle stand van Troostwijk Real Estate in de RAI.

"Wij zijn erg trots dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. We maken ons al heel lang sterk voor een innovatieslag in de vastgoedbranche. Al jaren kampen we met dezelfde problemen in het vastgoed. Daarom hebben we echt mensen nodig die met nieuwe initiatieven de markt weer flexibel en vooruitstrevend maken. Zo zijn we op dit moment bijvoorbeeld bezig met een samenwerkingsverband met de Nederlandse Spoorwegen voor de uitrol van een concept met flexibele werkplekken bij de 25 stationslocaties met de grootste hoeveelheid zakelijk treinverkeer. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat mensen steeds minder afhankelijk worden van tijd en plaats om te werken", aldus Schaepman.

Voor het Gouden Kompas waren in totaal vier bedrijven genomineerd waarbij naast Regus ook Kroonenberg Groep, PingProperties en TCN property projects zijn genomineerd. De Gouden Kompas die dit jaar voor de derde keer is uitgereikt, is bedoeld voor de meest innovatieve en onderscheidende vastgoedonderneming. Voor dit jaar is als thema gekozen de aanbodproblematiek van de Nederlandse kantorenmarkt. De vier genomineerden voor deze editie van het Gouden Kompas van Troostwijk Real Estate hebben elk op hun eigen wijze het huidige lastige probleem van het overaanbod aan kantoorruimte aangepakt en slagen er bovendien in om de juiste koers uit te zetten.

Lezers van Vastgoedjournaal konden op een poll online stemmen op één van de vier genomineerden. De partij die de meeste stemmen wist te vergaren is uiteindelijk voorgedragen als winnaar van het Gouden Kompas.

Rogier Hentenaar

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021