Vastgoedjournaal zoekt energieke journalist

Om nog meer kwaliteit voor onze abonnees te bieden breidt Vastgoedjournaal de redactie verder uit. Met spoed zijn wij op zoek naar een talentvolle nieuwsredacteur die geïnteresseerd is in het wel en wee van de Nederlandse vastgoedsector.

Wij zoeken iemand die graag en snel schrijft, enthousiast en communicatief is en niet bang om de telefoon te pakken om pakkende quotes binnen te halen. Ook het dagelijkse (eind)redactiewerk maakt deel uit van het werk. Enkele jaren ervaring in de (online) journalistiek of communicatie is een vereiste. Kennis over de vastgoedsector is een pré maar is geen dealbreaker.

Sinds de start in 2009 is Vastgoedjournaal inmiddels het grootste online nieuwsplatform voor de Nederlandse vastgoedsector. Daarnaast zijn we actief in congressen, opleidingen en netwerkbijeenkomsten. Standplaats is Zandvoort waar we elke dag met 12 mannen en vrouwen een mooi product maken.

Een klein maar immers sterk groeiend bedrijf als de onze betekent ook dat wij waarde hechten aan grote flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Daar staat veel tegenover: een grote vrijheid en een baan die nooit verveelt. En je salaris? Die ligt op een goed niveau met de secundaire arbeidsvoorwaarden die je mag verwachten.

Mail je reactie naar info@vastgoedjournaal.nl. Of wil je meer informatie: bel dan Rogier Hentenaar, hoofdredacteur Vastgoedjournaal op 06 284 60 501.



Reacties


Laatste nieuws