UPDATE: 1e dag PROVADA bijna 6000 bezoekers

De driedaagse vastgoedbeurs PROVADA in het Amsterdamse RAI-complex kende gisterochtend een sterke start met 5810 geregistreerde bezoekers op de eerste dag. Dat meldt Flip Kerkhoven, directeur van de PROVADA. Kerkhoven verwacht dat vandaag circa 8000 bezoekers de poorten van de beurs zullen passeren. Traditioneel zijn de woensdag en donderdag de drukst bezochte dagen van de PROVADA.

"De PROVADA wint steeds meer aan kracht, je ziet duidelijk dat deze beurs steeds groter wordt en de Mipim in Cannes steeds kleiner", vertelt Eduard Schaepman van Regus en standhouder. De drukte van de vastgoedbeurs merkt Schaepman aan de toenemende vraag naar het flexibele kantoortje dat Schaepman heeft laten installeren op de stand van Regus. "Al vanaf vanochtend nemen er mensen plaats om even te kunnen werken." Andere bezoekers vertelden Vastgoedjournaal dat de PROVADA is uitgegroeid tot hét netwerkevenement van de vastgoedsector. "Ik hoef maar rond te lopen en spreek al zo 10 mensen", zegt een bezoeker. Ook Jan van Haarlem, chief sales officer van financier SNS Property Finance ziet het belang van de beurs. "Omdat wij ons volledig richten op de Nederlandse markt is de PROVADA een zeer geschikt platform voor SNSPF om in gesprek te blijven met onze relaties op een informele manier", aldus Van Haarlem.

Wie een blik werpt in de hallen van het RAI-complex ziet vertrouwde grote standhouders als AM, ING Real Estate en de verschillende vastgoedonderdelen van de Rabobank Groep op de ‘vaste' plaatsen staan. Ook opnieuw terugkerend zijn de talloze espressobars die de bezoekers verrassen met dampende espresso's van de beste kwaliteit bonen. Met name de espressobar bij AM is daarbij zeer favoriet. Voor de vijfde keer staat het door AM ingeschakelde baristateam van gekwalificeerde koffiezetters paraat.

Rogier Hentenaar

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021